SERVICEVILKÅR

1. Priserne er i DKK og inklusive 25% moms og alle gebyrer.

2. Kunden er omfattet af dansk ret.

3. Alle GRASPOR produkter er omfattet af to års reklamationsret vedr. produktionsfejl.

Thus, you are entitled to either a repair, a replacement, money back, or price reduction, depending on the situation. This entails the correctness of the defect and that the malfunction has not occurred from improper use or other damaging use.

Note that the right of complaint does not cover batteries.

Vi afsender normalt din ordre inden for 1-3 hverdage. Alle ordrer bekræftes via e-mail.
På ordre under DKK 599,- betales fragtomkostninger jf. gældende fragtpriser set ved udtjekning/betaling.
Ved ordrer på DKK 600,- og derover er betaler GRASPOR ApS fragtomkostninger på forsendelser i Danmark. Disse ordrer afsendes via GLS til levering i en GLS pakkeshop. Alternative leveringsmuligheder er tilgængelige mod et ekstra gebyr.

Fortrydelsesret

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret ved køb på www.graspor.com. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager din pakke.
Se mere her (link til returnering)

Bemærk, at reklamationsretten ikke omfatter batterier.

Salg uden for Danmark

Kunder uden for Danmark kan kun betale med kreditkort. Yderligere forsendelsesomkostninger gælder for forsendelser til andre lande end Danmark. . Ved ordrer uden for EU kan der returneres moms, hvis kunden fremsender en toldstemplet faktura som bevis for momsfritagelse.

Betalingsmuligheder

Kunden kan vælge mellem følgende betalingsmetoder: Visa, Mastercard, American Express, Maestro og Visa Dankort.

Når kunden har udfyldt deres ordreformular, bliver de dirigeret til Shopifys betalingssystem for at indtaste deres kreditkortoplysninger. Kunden kan tilgå mere information om sikker betaling på www.nets.eu. Når kundens ordre er registreret, afsendes ordren inden for 1-3 hverdage. Der er ingen yderligere betalingsgebyrer.

Betaler kunden med kreditkort, er de altid sikret mod misbrug. De har mulighed for at afvise en betaling, når de modtager en betalingsoversigt. Der er ingen selvrisiko, hvis et kreditkort misbruges i en internetbutik ved hjælp af SSL-kryptering i deres betalingssystem. Dermed er kunden bedre beskyttet end ved køb i en butik, hvor der er kr. 1200 ,- selvrisiko, hvis et kreditkort misbruges.

Data sendt i forbindelse med købet er krypteret med SSL. Det er derfor kun NETS, der har adgang til disse data.

Det indbetalte beløb vil ikke blive trukket, før varen/varerne fra www.graspor.com er afsendt. Det betalte beløb kan ikke blive større end det, du har godkendt ved købet.

Klager

Klager skal sendes til support@graspor.com. Kan vi ikke finde en løsning, skal klager indbringes for det uafhængige Forbrugerklagenævn, Nævnenes Hus, så længe deres betingelser er opfyldt:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.Naevneneshus.dk

Hvis du er EU-borger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, skal yderligere klager rettes til EU-Kommissionens online klageportal på http://ec.europa.eu/odr.