Returneringspolitik

Fortrydelsesret

Som kunde har du 14 dages fortrydelsesret ved køb på www.graspor.com. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du modtager din pakke. 

For at gøre brug af dine fortrydelsesret skal du sende en e-mail til support@graspor.com med ordrenummer, årsag til annullering og bankoplysninger for tilbagebetaling.

Hvis bankoplysninger ikke er angivet, vil returnerede ordrer blive refunderet ved hjælp af den samme betalingsmetode, som blev brugt ved det oprindelige køb.

Det er en forudsætning for refundering at det fulde beløb, at varen fremstår som ny og ubrugt, så den kan sælges igen. Originalemballagen skal være intakt. 

Ved modtagelse af din(e) vare(r) vurdere GRASPOR ApS om den/de returnerede vares værdi er intakt, Som udgangspunkt vil det oprindelige beløb blive refunderet.

Returnering skal sendes til:

GRASPOR ApS
Gunnar Clausens Vej 24 B, 1. TH
8260 Viby J
Danmark

E-mail: support@graspor.com

I tilfælde af returnering af ordren, sendes ordrenummer, årsag til annullering og bankoplysninger for tilbagebetaling på mail til ovenstående adresse, enten per e-mail eller post.

Din ordrer kan også annulleres, enten ved at du ikke afhenter pakken på afhentningsstedet, eller hvis du tilbageleverer din pakke til ovenstående adresse. 

Kunden skal returnere ordren uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter at have gjort GRASPOR ApS opmærksom på, at de ønsker at annullere ordren. Kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af varen/varerne til GRASPOR ApS.

Kunden er ansvarlig for skader på produktet efter leveringstidspunktet.

Følgende er undtaget fra fortrydelsesretten:

  • Vare(r) fremstillet efter kundens specifikationer, eller hvis den bærer et tydeligt personligt præg.
  • Vare(r) som er forseglet og som af sundheds- og sikkerhedsmæssige årsager er uegnede til returnering, hvor forseglingen er brudt.
  • Returnerede varer som ikke længere er intakt.

Kunden kan bruge varen/varerne i samme omfang, som de ville, hvis de prøvede varen/varerne i en butik, men de kan ikke tage den i brug. 

Såfremt varen/varerne anvendes i større omfang end beskrevet ovenfor, betragter GRASPOR ApS varen/varerne som taget i brug, og kunden vil kun få en delvis tilbagebetaling eller slet ingen tilbagebetaling ved fortrydelse afhængig af varens/varernes gensalgsværdi. 

Det er op til GRASPOR ApS at vurdere varens/varernes stand og værdi ved returnering. Hvis den originale emballage ikke er en del af returneringen, er dette som standard en reduktion af varens/varernes værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis kunden fortryder et køb, refunderer GRASPOR ApS det betalte beløb for varen/varerne. I tilfælde af værdiforringelse forårsaget af kunden, vil dette beløb blive fratrukket tilbagebetalingen.

Såfremt kunden gør brug af fortrydelsesretten, refunderer GRASPOR ApS beløbet uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage fra dagen, GRASPOR ApS har fået besked om kundernes ønske.

GRASPOR ApS refunderer ikke erhvervsforsendelsesomkostninger samt omkostninger til forsendelse uden for Danmark.

GRASPOR ApS tilbyder delvis annullering; dog refunderes fragtomkostninger ikke i forbindelse med en delvis aflysning.

GRASPOR ApS refunderer beløbet med samme betalingsmetode, som blev brugt ved det oprindelige køb medmindre kunden tydeligt angiver andet.

GRASPOR ApS forbeholder sig retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varen/varerne er returneret, medmindre kunden på det tidspunkt har fremlagt bevis for returnering.

Kunden er ansvarlig for tab eller skader på produkter under returforsendelse.