Hent vores nye vintertrænings-program

Med vores 12-ugers træningsprogram får du en struktureret plan for, hvordan du effektivt bruger vinteren til at opbygge en god grundform til foråret.

  • Du bygger en solid base med 3 ugentlige træninger
  • Du bliver mere udholdende på de lange ture
  • Du bygger muskulær styrke og eksplosivitet 

 

GRASPOR er din nye træningsmakker

GRASPOR er det første danske træningsværktøj, som måler dine musklers ydeevne. Ud fra iltniveauet i dine muskler, giver GRASPOR dig en enestående indsigt i, hvor hårdt din krop arbejder, når du træner.

Med live-data fra GRASPOR får du et unikt udgangspunkt for at optimere din træning.

Få lavet en gratis performancetest med vores ekspert

Vil du have en større indsigt i, hvordan du kan træne smartere, mere effektivt og mere data-baseret? Vi tilbyder dig en gratis performancetest i vores testfaciliteter i Viby ved Aarhus.

Med testen får du:

  • Dine 5 træningszoner
  • Din aerobe grænse (fedtforbrænding)
  • Din anaerobe grænse (syregrænse)
  • Sparring til din træning
Christoffer Lisson
Riwal Cycling team

 

”Jeg har brugt GRASPOR rigtig meget under min genoptræning og aktivt i min træning. Det er det eneste værktøj, jeg har, der kan give mig en præcis indikation om, hvor hårdt jeg kan presse mig selv, og hvordan min krop reagerer. På grund af min skade er det vigtigt, at jeg måler min indsats, så jeg kan forstå, hvad der sker i min krop.”

Thomas Bundgaard

Ejer, Velofit

 

”Det er svært at evaluere min præstation udelukkende baseret på, hvordan min krop føles. GRASPOR giver mig nøjagtige tal, der fortæller, hvor hårdt jeg presser mig selv. Det er en gamechanger."

Dennis Jehs Løh

Cykelrytter, Holsterbro CC

 

“GRASPOR har givet mig en bedre forståelse af, hvor hårdt jeg skal presse mig selv for at træne med den korrekte belastning.”